Banesë 65m² në lagjjen Dodona, Prishtinë

 • €250
 • Etiketa e Shtratit: 1
 • Etiketa e Banjove: 1
 • 65
 • Banesa

Banesë 65m² në lagjjen Tophane, Prishtinë

 • €90,000
 • Etiketa e Shtratit: 1
 • Etiketa e Banjove: 1
 • 65
 • Banesa

Shtëpi 450m² Në Lagjën Qëndresa, Prishtinë

 • €450,000
 • Etiketa e Shtretërve: 7
 • Etiketa e Banjove: 3
 • 450
 • Shtëpi

Shtëpi 135m² Në Lagjën Priam, Prishtinë

 • €229,500
 • Etiketa e Shtretërve: 3
 • Etiketa e Banjove: 2
 • 135
 • Shtëpi

Banesë 93.5m² në lagjjen Emshir, Prishtinë

 • €350
 • Etiketa e Shtretërve: 2
 • Etiketa e Banjove: 2
 • Etiketa e Garazhës: 1
 • 93.5
 • Banesa

Lokal 42m² Në Rrugën Gazmend Zajmi, Prishtinë

 • €350
 • Etiketa e Banjove: 1
 • 42
 • Zyra dhe Lokale

Shtëpi 135m² Në Lagjën Priam, Prishtinë

 • €229,500
 • Etiketa e Shtretërve: 3
 • Etiketa e Banjove: 2
 • 135
 • Shtëpi

Banesë 82.79m² në lagjen Velania

 • €110,000
 • Etiketa e Shtretërve: 2
 • Etiketa e Banjove: 2
 • 82.79
 • Banesa

Compare listings

Compare